Over WoerdyCat

Wij zijn Daniëlle en Ricardo. Samen met onze vier kinderen zorgen wij voor een liefdevol thuis.

Wij hebben een geregistreerde cattery in Woerden. Ook zijn wij lid van de NRKV. Onze Maine Coons groeien op in een huiselijke omgeving met kinderen. De katten hebben de mogelijkheid om in onze afgesloten tuin te spelen.


Wat kunt u van ons verwachten bij aanschaf van een kitten?

Wanneer een kitten het nest verlaat is het voorzien van een stamboom en een Europees dierenpaspoort. Ook komt er een verkoopovereenkomst met garantiebepaling.
Het kitten is geënt, ontwormd en gechipt.
Onze kittens groeien op met andere dieren en kinderen. Wij vinden het belangrijk dat ze goed gesocialiseerd zijn. Wij zullen dan ook geen kitten verkopen die niet opgroeit met andere dieren.
Houd u er rekening mee dat de aanschaf en onderhoud niet goedkoop is. Denk aan o.a. medische kosten, verzekering en voeding.
Uw kitten zal de eerste maand verzekerd zijn, na deze maand kunt u de verzekering op uw eigen naam doorzetten.
U krijgt van ons een kittenpakket met daarin de voeding dat de kitten gewend is en speeltjes.

U kunt altijd contact met ons opnemen en een afspraak maken als u interesse heeft in een kitten. Als er wederzijds een goed gevoel is kunt u een aanbetaling doen van €150. U krijgt dan een reserveringsformulier mee en zal op dat moment op de hoogte worden gehouden met foto’s, video’s en leuke ditjes en datjes van uw kitten.

Wanneer de kittens het nest mogen verlaten, na minimaal 14 weken, brengen wij de kittens naar hun nieuwe huis toe. Dit doen wij om de kittens zo min mogelijk stress te bezorgen en om te zien waar het kitten terecht komt. Wij vinden het ook leuk om naderhand foto’s en video’s te ontvangen om te zien hoe het met de kittens vergaat.

Onze voorkeur gaat uit naar mensen die een kitten kopen als gezelschapsdier. Fokkers zijn ook welkom alleen hanteren wij dan andere prijzen.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

%d bloggers liken dit: